Miesten päätösturnaus

Ennakkoasetelmat olivat ennen kauden päätösturnausta seuraavat: sekä YNSin että TU Finn Springin voittaessa molemmat ottelunsa Saragozan oli myös voitettava molemmat ottelunsa. Onneksi rouva Fortuna (eli J. Laukka ja hyvin suunniteltu turnaushakemus) auttoivat Saragozaa tässä tiukassa paikassa.

Ensimmäisen pelin vastustaja KannUra Kannuksesta oli joutunut aamulla heräämään aikaisin ja valmentajakaksikko Janne Smeds ja Nicklas Träskvik laativatkin taktiikan sitä ajatellen. Kovalla liikkeellä peliin lähtenyt Saragoza vei ja KannUra vikisi. Kun vielä puolustus pelasi tiukan ja varman pelin auttaen Kim Lindströmiä pitämään nollan niin peli oli pelattu. Kauden parasta peliään pelannut Saragoza vei tarvitsemansa voiton ja vielä puhtain luvuin 5-0 (0-3, 0-0, 0-2). Pelin pistenikkarit: Janne Smeds (3+0), Tuukka Rantamäki (2+0), Jaakko Riippi (0+2), Petri Järvelä (0+2) ja Johnny Hautaviita (0+1).

Ensimmäisen pelin jälkeen jännitettiin sitten katsomossa TU Finn Springin ja KannUran välistä ottelua. KannUra sai pelissä unelma-alun ja johti jo 4-0. Alkoi tuntua siltä että Toholampi tippuisi… Salibandy osoitti kuitenkin pelinä nopeutensa kun Toholampi iski toisen erän lopussa avausmaalinsa ja sen jälkeen rankaisi KannUraa vielä kahdesti kolmannessa erässä. Kun vielä Toholammilaisilta hylättiin maali riitti jännitystä loppusekunneille asti. KannUra piti kuitenkin pintansa ja näin ratkesi TU Finn Springin putoaminen nelosdivariin. 

TU Finn Springin ja jo varman putoajan Wasa Devilsin lisäksi haettiin nyt kolmatta putoajaa. Ylivieskan ottelu Jeppis FBC:tä vastaan ratkaisi kamppailun Saragozan eduksi Jeppiksen voitettua Ylivieskaa luvuin 4-7. Kun vielä Wasa Devils kukisti TU Finn Springin ja YNS hävisi toisenkin ottelunsa niin kaikki oli jo ratkennut ennen Saragozan ja REDYn kohtaamista.

REDY ottelun viisi ensimmäistä minuuttia Saragoza jaksoi esittää runsaslukuiselle kotiyleisölle samanlaista peliä kun päivän aikaisemmassa pelissä. Tieto jo ratkenneesta putoamistaistelusta antoi jo sen verran hyvänolontunnetta että ote herpaantui ja REDY pääsi niskan päälle. Tiukassa pelissä tehtiin maaleja vuorotahtiin ja ennen kolmatta erää Saragoza kavensi ja tasoitti 3-3. Kolmannessa erässä Redy teki kaksi maalia ja kun Saragozasta ei onnistunut maalinteossa kun Janne Smeds niin REDY vei voiton luvuin 4-5 (1-1, 2-2, 1-2). Pistenikkarit: Janne Smeds (2+1), Petri Järvelä (1+1), Anthony Hannus (1+1) ja Tuukka Rantamäki (0+1).