Pelaajalisenssit

1.8 alkaen on mahdollista maksaa oman pelaajalisenssin. Mitä nopeammin hoidat asiat kuntoon, sitä nopeammin olemme valmiina kauteen.

Jos sinulla on kysyttävää lisenssista, lue siitä liiton sivuilta tai ota yhteyttä Matsiin.

Jokaisen Salibandyliiton järjestämiin kilpailuihin/turnauksiin osallistuvan pelaajan tulee hankkia pelaajalisenssi ennen ensimmäistä otteluaan. Kaudella 2014-2015 lasten ja nuorten lisenssien nimet muutetaan passeiksi. Passien nimet seuraavat lasten ja nuorten sarjatoiminnan nimiä ja niiden pohjalta on aiempaa helpompi valita oikea passi.

Aikuisten lisenssit ovat edelleen nimeltään lisenssejä. Juniori-ikäisellä ja pääsarjojen pelaajalla pitää olla lisenssin/passin lisäksi salibandyn kilpailutoiminnan kattava urheiluvakuutus. Salibandyliiton lisenssejä/passeja voi edelleen ostaa Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen kanssa tai ilman sitä.

Salibandya seuroissa harrastaville, mm. kerhoissa, suositellaan harrastetoimintaan suunnattuja vakuutuksellisia lisenssejä.

Aikuisten pelaajalisenssit

Kilpailulisenssi (entiset K1 ja K2-lisenssit) ja pääsarjalisenssi (entinen L-lisenssi)

Kilpailulisenssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille naisille ja miehille, jotka osallistuvat kilpailutoimintaan. Miehissä tämä tarkoittaa sarjatasoja 2.-6.-divisioonat, naisissa 1.-4.-divisioonat sekä yli 18-vuotiaita A-junioreita.

Kilpailulisenssillä voi pelata myös seniorisarjoissa (M35 – M60 ja N30 – N35 jne.). Kilpailulisenssi on mahdollista valita ilman vakuutusta tai Pohjolan Sporttiturva – vakuutuksen kanssa, jossa on 8.500 EUR hoitokatto * päivitetty, kokouksessaan 12.6. liittohallitus vahvisti vain 8.500EUR hoitokatollisen vakuutuksen.