Voitto ja tappio kauden avauksesta miehille

Kausi 2017-2018 avattiin kahdella tiukalla paikallispelillä. Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtasivat kotikentällä esiintynyt SB Kauhajoen kakkosporukka ja SC Saragoza. Saragoza onnistui antamaan johdon Kauhajokisille muutamalla pallonmenetyksellä ja joutui sen jälkeen takaa-ajajan paikalle. Lähelle päästiin, muttei rinnalle ja näin pisteet jäivät Kauhajoelle lukemin 4-3. Kauden toisessa pelissä tilanne oli lähes päinvastainen. Miehet karkasivat kolmen maalin johtoon Vikingsiä vastaan mutta kolmannessa erässä Vikings tuli vielä tasoihin. Onneksi Johan Nordgren kanttasi loppuminuutilla hirmurannarin puolesta kentästä takayläkköön ja varmisti tällä voiton Saragozalle.

DateHomeAwayScore
30.09.2017SC SaragozaVikings7-6
30.09.2017SB Kauhajoki IISC Saragoza4-3