Ilmoittautuminen junnukerhoihin

SC Saragozan juniorikerhot käynnistyvät syyskuun lopussa ja nyt kokeilemme ensimmäistä kertaa ilmoittautumista eri ryhmiin jotta helpotetaan kerhotoiminnan suunnittelua.

Kerhot eri ikäryhmille pidetään Kristiinahallissa sunnuntaisin 13-16 välisenä aikana, ja kerhojen ryhmien tuntien piduudet ovat noin tunnin luokkaa, riippuen siitä kuinka monta ryhmää käynnistetään. Kaikki juniorikerhot löytyvät kohta seuran tapahtumakalenterista lähiviikkoina.

Kerhotoiminnasta perimme 25 € maksu / lapsi / lukukausi (yhteensä 50 € kaudelta 2019-2020). Tällä katetaan salivuokrat ja kuluvat tarvikkeet (pallot, liivit jne). Emme myy mitään, emme harrasta talkootyötä. Varusteet eivät kuulu hintaan, ne ovat henkilökohtaisia. Jos haluaa kokeilla salibandyä, niin lainavarusteita löytyy. Pakolliset varusteet kerhotoiminnassa mukana oleville ovat sisäpelikengät, shortsit, t-paita, maila ja suojalasit.

Tietoja harjoituksista, varusteista ja seurasta yleisesti löydät scsaragoza.fi-sivuilta. Tapahtumakalenteriä kannattaa seurata, koska viikonloppuisin vuoroja peruuntuu tapahtumien vuoksi aika tiheään tahtiin.

Ilmoittautuminen

One comment

 1. Tällä hetkellä ilmoittautumistilanne on seuraavanlainen:
  C-juniorit: 4
  D-juniorit: 6
  E-juniorit: 10
  F-juniorit: 2
  G-juniorit: 10
  Mukaan mahtuu vielä!

Vastaa