Uusi turnausmuoto puulaakisalibandyturnauksessa tänä keväänä!

Ilmoittautuminen Kristiinankaupungin harrastesalibandyturnaukseen on nyt avattu.

SC Saragoza ja Kristiinankaupunki/Liikunta järjestää salibandyturnauksen maaliskuussa ja huhtikuussa Kristiinahallissa. Tällä kertaa uudella, mutta silti katusählystä niin tutulla muodolla – eli 3 pelaajalla pienellä kentällä ilman maalivahteja (katusählytapainen). Järjestämme ainakin kahta eri sarjaa, yksi sarja jossa sallitaan kaikki lisenssipelaajat ja toinen sarja jossa sallitaan ainoastaan yksi rekisteröity miespelaaja per joukkue.

Ottelut pelataan maanantai-iltaisin Kristiinahallissa 23.03.2020 lähtien, ja riippuen osallistuvien joukkueiden määrästä yhdellä tai kahdella kentällä yhtäaikaisesti.

Nyt juuri sinulla on oiva mahdollisuus kerätä oma joukkue ja lähteä testaamaan taitojasi. Tarpeen vaatiessa järjestämme myös junioreille (alle 15 v) ja naisille omat sarjat.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 20.03.2020 alla olevan kaavakkeen kautta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova ja siitä seuraa 30 € osallistumismaksu joka on maksettava ennen ensimmäistä ottelua, joko käteisellä tai SC Saragozan tilille FI43 4730 7020 0090 92. Viestikenttään SCS Open sekä joukkueen nimi.

One comment

  1. Kärpäset ja KIB ilmoittautuivat firmasarjaan (vähemmän kuin yksi aikuinen lisenssipelaaja)!
    Pionit ilmoittautui naisten sarjaan.
    Mursu Gang ilmoittautui mukaan alle 15v sarjaan.
    Team Ö ilmoittautui perhesarjaan!

Vastaa