B-junioreille tappio ja voitto

SC Saragozan B-juniorit isännöivät SM-aluekarsinnan ensimmäistä turnausta lauantaina 27.09. B-junioreiden sarjaa on tälle kaudelle muutettu joten tiedossa oli kovaa vääntöä. Lohkossa nimittäin mukana Pohjanmaan neljä mahtiseuraa: Seinäjoen Peliveljet, Jeppis FBC Pietarsaaresta, Nibacos Kokkolasta ja SB Vaasa.

Saragoza aloitti urakansa SB Vaasaa vastaan hyvin. Ensimmäinen erä päättyikin 0-0 SB Vaasan painostuksesta huolimatta. Toisessa erässä SB Vaasa teki nopeassa ajassa kaksi maalia, molemmat kaiken lisäksi Saragozapelaajien avustuksella. Vaikean jakson jälkeen toivonkipinä syttyi taas kun Toni Puutio löysi nopealla vaparilla vapaan Mikko Koskelan joka muutti tulostaulun lukemat. Kolmannessa erässa SB Vaasan konkaripuolustaja Harri Karjala ja edustuksen maalivahti Mikko Nyrhinen ratkaisivat ottelun. Nyrhinen tekemällä kaksi maalia Karjalan syötöistä.

Toinen ottelu Oulaisten Huimaa vastaan Saragoza lähti taistelemaan. OuHu sai kunnon opetuksen lohkon ylivoimaisesti parhaalta joukkueelta, SPV:ltä, ensimmäisessä ottelussaan. Ottelu alkoi kuitenkin nihkeästi. Ensimmäisen erän ainokaisen tehtaili OuHu – ja kaiken lisäksi vielä alivoimalla. Saragoza syttyi entisestään ja se näkyi myös kentällä. Huolimattomuus ja liika tilannenopeus leimasivat toisen erän – jossa Andreas Ahlvik kuitenkin hienosti kavensi. Vetoja tuli tässäkin erässä enemmän kun koko viime kaudella… Viimeisessä erässä Saragozan tahto ratkaisi. Ensin Saragoza siirtyi johtoon – ja OuHu kavensi jälleen. Erän loppu olikin sitten yhtä maalia. Näin ollen voitonlukemat 6-2 Saragozan eduksi.