C-juniorit saivat kyytiä

SC Saragozan C-juniorit hävisivät molemmat ottelunsa Uudessakaupungissa lauantaina pelatussa avausturnauksessa. Kovan länsi-suomen lohkon muut joukkueet: Porin Salibandykarhut, Roismalan Ponnistus Vammalasta, SalBa Raumalta ja USB Uudestakaupungista.

SC Saragoza aloitti hyvin Karhuja vastaan – Christoffer Hedman maalissa torjui varmasti Karhujen ensimmäiset yritykset. Ensimmäinen erä olikin Karhujen jatkuvaa painostusta Saragozan ihmeteltyä vauhtia… Toisessa erässä Karhujen painostus alkoi tuottaa tulosta ja kylmät erälukemat 1-6 kielivät pienestä painostuksesta… Hedman torjui varmasti torjuttavissa olevat laukaukset.

Kolmanteen erään Saragoza tuli latautuneena – ja onnistuikin jälleen Hedmanin ansiosta pitämään erälukemat siedettävissä. Lopputulos 1-10 Karhuille oli oikeudenmukainen. Saragozan kenttäpelaajista smurffiketju Robert LindellTimmy RehulaPuja Heino suoriutuivat mainiosti.

Toinen ottelu kotijoukkuetta USBia vastaan alkoi Saragozapainostuksella. Ensimmäisen ottelun kipsi oli murrettu – ja ajassa 1.30 Jesse Palmberg siirsi Saragozan johtoon. Muutama minuutti myöhemmin ensimmäisen maalin syöttänyt Tommy Dahlgren teki Palmbergin syötöstä 2-0. Tämän jälkeen ote siirtyi USB:lle.

Ensimmäisen turnauksen ilonaiheet olivat Christoffer Hedmanin esitykset maalinsuulla – kahdessa ottelussa päästetyt 22 maalia kertovat enemmänkin vastustajien hyvyydestä – ja omasta heikosta viisikkopuolustuspelaamisesta…

Sarja jatkuu 18.10 Ulvilassa.