Kotiturnauksesta pelkkiä voittoja

Harvinaista mutta totta. Neljästä mahdollisesta ottelusta täydet pisteet, ja vielä hienolla pelillä. Se on Saragozan saldo kun ensimmäinen kotiturnaus kolmesta on taputeltu.

Päivän ensimmäisessä pelissä miehet ottivat mittaa Närpiö-Kaskisten yhdistelmäjoukkueesta Vikingseistä. Pelin kaksi ensimmäistä erää olivat täysin Saragozan hallintaa – eräluvut 4-1 ja 4-1 kertovat missä kentänpäädyssä palloteltiin. Kolmannessa erässä sitten Vikings sai juonesta kiinni ja sai jopa Ollin veren kuohuvan katsomossa. Viimeisessä erässä kaveri nousi jo kahden maalin päähän ja pääsi jopa kahden miehen ylivoimalle kahdeksi täydeksi minuutiksi kun ”avustava” erotuomari taikoi ensin Anthony Hannukselle jäähyn ja osoitti vielä kaupan päälle epäurheilijamaista henkeä heittämällä Janne Smedsiä boxiin kun Smeds kyseli kohteliaasti jäähyn syytä. Alivoima kuitenkin kestettiin kuin kestettiinkin ja Sebastian Sjögren pääsi loppuminuuteilla tuikkaamaan tyhjiin viimeinen niitti. Lopputulos 9-6.

Naisten ensimmäisessä ottelussa SPV II oli täysin vastaantulija. Iida Laine viimeisteli hyvällä prosentilla ja kun hän tässä pelissä sai maalintekoapuja myös muilta kukistui SPV II selkein luvuin 7-2. Hallittu kaaos taktiikka puri siis jälleen kerran…

Naisten toisessa ottelussa Jessica Bårdsnes-Malinen sai kunnian pitää maalinsa puhtaana, ja kun Iida Laine kävi neljästi pistämässä pelivälinettä pömpeliin sai kotijoukkue juhlia puhdasta 4-0 voittoa KauWilta. Neljä pistettä naisille ja sarjataulukossa kolmas sija.

Miesten toisessa ottelussa toistui sama kaavio kun ensimmäisessäkin. Ensimmäinen erä oli oikeata salibandypropagandaa (jos nyt nelosdivarisählystä voi niin sanoa) ja taululla komeilivat taukolukemat 5-0. Kurikkahan ei jää nollille, joten teki sen minkä pystyi ja voitti toisen erän 4-2. Kauhun hetkiä kotijoukkueessa elettiin erän puolessavälissä, kun KuRy teki kolmessa peräkkäisessä vaihdossa maalin. Aikalisä ja räkämaali pysäytti tällä kertaa Kurikkalaiset ja viimeinen erä pelailtiin pois päiväjärjestyksestä. Loppulukemat 10-4 ja neljä pistettä myös miehille. Sarjataulukossa nousu viidennestä sijasta toiseksi kun muut joukkueet sopivasti pelasivat ristiin. Seuraava turnaus Kurikassa on jo kolmen ottelun pituinen ja siinä mitataan Saragozan kuntoa kunnolla kun vastaan asettuu sarjaykkönen PB Team II, sarjakolmonen IU ja erittäin kokenut ToCo.