Tappio sarjakärjelle ja revanssi ToCosta

Kuukauden joulutauon jälkeen saatin käyntiin taas, kun M4D-21 kierrokset 12 ja 13 pelattiin Kaskisissa. PB Team II, sarjajohtaja ilman pistemenetyksiä muille kuin SC Saragozalle, asettui keskiviivan toiselle puolelle. Kolmen pelatun erän jälkeen voitiin todeta että sarjajohtaja oli parempi luvuin 3-4. Saragozan maaleista vastasivat Jani Korpi (Johan Nordgren), Anthony Hannus (Janne Smeds) ja Sebastian Sjögren (Smeds). 

Päivän toisessa ottelussa vastassa oli sarjan kokenein joukkue, ToCo, joka murjoi SC Saragozan selvästi Kurikassa marraskuussa. Saragoza aloitti vahvasti ja johti ensimmäisen erän jälkeen jo 0-3, maalintekijöinä Smeds (Jani Korpi), Mats Backlund (Thony Granqvist) ja Smeds (Jonathan Ahlvik). Kun vielä Korpi karkasi pallonriistosta läpiajoon ja hassutteli ToCovahdin niin näytti jo hyvältä… Kolmannessa erässä ToCo heräsi taistelemaan ja kavensi neljän minuutin aikana jo 3-4 ja ottelu oli vielä täysin avoin. Saragoza pelasi kuitenkin pitkiä hyökkäyksiä ja ToCo joutui rikkomaan. Kun vielä ToCon Timo Kyntäjä sai ansaitun kakkosen niin saatiin rauhoittava loppu, Backlund viimeisteli vielä 3-5 Smedsin syötöstä ja budjetoidut pisteet oli haettu.

Kokoonpano: MV: Kim Lindström, Puolustus: Eero Haapala (2 min), Jonathan Ahlvik (0+1, 2 min), Peter Lassfolk, Johan Nordgren (0+1) ja Johnny Hautaviita. Hyökkääjät: Anthony Hannus (1+0), Janne Smeds (2+3), Sebastian Sjögren (1+0), Thony Granqvist (0+1), Mats Backlund (2+0, 2 min) ja Jani Korpi (2+1).

Kim Hammarberg otti muutaman valokuvan.

SC Saragoza – PB Team II