Voitto ja tappio Töysässä

Kahden turnauksen jälkeen kaava on selvä, voitto ja tappio-tahdilla edetään. Eilen pelatuissa otteluissa Töysässä voitettiin ensin kotijoukkue Lehtimäen Jyske vahvan esityksen jälkeen 4-3. Maalit: Hannus (Lähteenmäki), Kangasniemi (Hannus), Pihlaja (Kangasniemi) ja Lassfolk (Hannus).

Päivän toisessa ottelussa Jurvalainen SB Jytky sai unelma-alun Saragozan uinuessa. 5 minuuttia taulussa ja 0-2 tilanne. Onneksi Jytkypuolustaja ohjasi Lähteenmäen vedon omiin heti seuraavassa vaihdossa ja oltiin taas mukana. Backlund ja Häggqvist juonivat Saragozan tasoihin kulmavaparista erän lopussa. Toisessa erässä Hannus vei Saragozan johtoon nopealla vaparilla. Sen jälkeen alkoi alamäki. Lähteenmäen takareisi paukahti, ja heti perään Jytky pääsi tasoittamaan. Siltasen nivunen revähti ja Jytky pääsi tekemään johtomaalin heti kolmannen erän alussa. Loppupainostuksesta ja sen tuomista vastaiskun paikoista huolimatta kumpikaan joukkue ei pystynyt maalintekoon, tolppa ja loppuminuutit päällään seisonut maalivahti pelasti tällä kertaa Jytkyn. 3-4 tuloksella kaksi pistettä turnauksesta mukaan kotiin.

Taulukot, ottelupöytäkirjat ja tilastot löytyvät täältä.