Kaksi voittoa naisille Töysästä

Kaksi kokkolalaisjoukkuetta vastassa ja kaksi voittoa saldona Iivarin eilisten taistelujen jälkeen.

Ensimmäisessä ottelussa Saragozan naiset osoittavat kaapin paikan ja olivat siirtyneet Laineen maaleilla ja Heikinmäen syötöillä 1-5 johtoon kahden pelatun erän jälkeen. Kolmanteen erään yhdistetty tehoketju Anna-Kaisa Anttila, Pauliina Mäkelä ja Eveliina Ollila kiittivät luottamuksesta ja mätkivät kauniin häkin heti ensimmäisessä yhteisessä vaihdossa.

Jostain kumman syystä Even nimi puuttui pöytäkirjasta ja näin Even peli päättyi siihen. Uudelleen järjestetyt ketjut uusiksi ja soppa oli valmis. Jymy pääsi kahdesti kaventamaan ja vasta aikalisä rauhoitti tilannetta. Iidan 4+0 ja Empun 0+4 lisäksi Pauliina tehoili 1+1 ja Eve 1+0. Mainintaa vaatii myös puolustuksen peittopeliä kolmannessa erässä.

Päivän toisessa ottelussa Nibacos II pyristeli kahdennessa ensimmäisessä erässä mukana, mutta sen jälkeen noutaja iski. Emppu ja Iida jatkoivat maalailua ja kun vielä Milla Perkiö, Maria Westdijk – ylivoimalla Kati Kohtakankaan syötöstä – ja Jessica Hietikko iskivät kauden avausmaalinsa niin lopputulos ansaittu 7-2. Pisteitä tehtailivat Emppu 2+3, Iida 2+1, Milla 1+0, Jessica 1+0, Maria 1+0, Kati 0+1 ja Marie 0+1. Maalivahti-Jessica oli taas vakuuttavassa iskussa.

Sarja jatkuu joulukuun 15 päivä Vaasan legendaarisessa Kauppiksessa kun vastaan asettuu taas kärkipään porukoista KauWi ja SC Kokkola.

Tilastot, taulukot ja ottelupöytäkirjat löytyvät täältä.