Naisille kolme pistettä Kauhajoelta

SC Saragozan naiset ottivat vakuuttavan voiton vaikean alun jälkeen päivän ensimmäisestä ottelusta. SB Vaasa voitti ensimmäisen aloituksen ja pallo löytyi Saragozan maalista jo 11 pelatun sekunnin jälkeen. Tästä Eveliina ja Pauliina eivät piitanneet vaan jo 46 sekunnin jälkeen tilanne oli 1-1. Tämän jälkeen Iida ja Linda vielä lisäsivät johdon ensimmäisessä erässä, ja kun vielä toisessa erässä Paulina ja Iida lisäsivät johtoa kolmas erä meni pelailun merkeissä.

Toisessa ottelussa vastaan asettui PaSu, josta ei hirveästi pisteitä olla viime kausina jostain syystä otettu. Jessica Hietikko päätti näyttää että täältä tullaan ja vei SCSn johtoon ensimmäisen erän alussa. Pauliina kasvatti johdon 2-0 toisessä erässä. Kauan ei ehditty juhlia, kun PaSulle tuomittiin rangaistuslaukaus. Tuomari häiritsi Jessican kesken rankkua ”maalivahti pois”-huudolla, joten se uusittiin. Toisen rankun Jessica torjui. Seuranneessa ylivoimassa PaSu onnistui pienellä tuurilla(heh) puolustuksen kautta kimmonneella vedolla ohittamaan Jessican ja kaventamaan.

Kolmannessa erässä luotiin läjä paikkoja, mutta Iidan tolppaa lähemmäs ei päästy lisäämään johtoa. PaSu sai vielä toisen onnekkaan kimmokkeen ja pystyi sillä tasoittamaan pelin. Näin jouduttiin tällä kertaa tyytymään pistejakoon.

Kolme pistettä on ihan kelpo saalis, ja kun seuraavassa turnauksessa vastaan tulee Jeppis, niin äänet kellossa varmaan muuttuu…