Naiset avasivat kahdella voitolla

Naisten sarja-avaus sujui yli odotusten kun sekä PaSu että SB Kauhajoki joutuivat taipumaan.

Avausottelu PaSua vastaan tarjosi kahden ensimmäisten erän verran sitä tuttua Töysäläistä tervanjuontia mitä on tuottanut tuskaa viimeisten kausien aikana. Kolmanteen erään kupletin juoni löytyi ja pallo rupesi tottelemaan. Emppu ja Iida tekaisivat kaksi ensimmäistä osumaa, tällä kertaa niinpäin että Emppu maalaili Iidan tarjoilusta. Eve pääsi vielä rokottamaan Jessican karvauksen jälkeisestä tilanteesta lopputuloksen 3-1.

Kokoonpano: Sofia Lähteenmäki maalissa, pakkipareina Linda Dahlmars ja Kati Kohtakangas, Milla Perkiö (2 min) ja Satu Dahlgren. Ketjut: Marie Lövholm, Emilia Heikinmäki (2+0) ja Iida Laine (0+2) sekä Jessica Hietikko (0+1), Eveliina Ollila (1+0) ja Pauliina Mäkelä.

Päivän toisessa ottelussa jatkettiin siitä mihin kolmanteen erään jäätiin. Ensimmäisessä vaihdossa Emppu pääsi kantille ja siitä 0+1. Pallo pysyi valkoisten hallussa ja pystyttiin pelaamaan pitkiä hyökkäyksiä, mutta SB Kauhajoki peitti todella hyvin todelliset paikat. Toisessa erässsä Pauliina vapautti Even ja Jessican vastahyökkäykseen ja Jessica kuittasi nollaan kahteen.

Kolmanteen erään Kauhajoki nosti karvausta ja onneksi pystyttiin heti ensimmäisessä vaihdossa puhkomaan tätä kun Marie kiersi maalin ja heitti nollakulmasta veskarin selän kautta kuulan rysään. Iida pääsi nautiskelemaan kolmasti, ja Pauliina avasi myös oman maalitilinsä. Lopputulos 1-7.

Kokoonpanot samat kun ensimmäisessä ottelussa eli maalissa Sofia, pakit Linda ja Kati (0+2), Milla ja Satu. Ketjut: Marie (1+0), Emppu (1+3) ja Iida (3+0) sekä Jessica (1+0), Eve (0+2) ja Pauliina (1+0).

Pöytäkirja PaSu-pelistä löytyy tästä ja SB Kauhajoki-pelistä tästä.

Valokuvia molemmista otteluista löydät seuran facebook-sivuilla.