Tappio ja voitto naisille Kauhajoelta

Naisten toinen turnaus pelattiin lauantaina Kauhajoen Yhteiskoulun salissa. Saldona tappio ja voitto ja kärkipaikan luovuttaminen SC Kokkolalle.

SC Kokkolan Mari Ulmanen oli aina vaarallinen

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui niinikään molemmat pelinsä ensimmäisestä turnauksesta voittanut SC Kokkola. Kokkolalaisjoukkue on tälle kaudelle vahvistunut m.m. Mari Ulmasella. Kaksinkertaisella suomenmestarilla on pitkä historia liigassa (170 ottelua Classicissa, Pöllöissä, OLSissa ja Merikoski SBTssä, jossa 87 maalia ja 66 syöttöjä) ja se kyllä näkyy naisten kolmosessa. Ottelu alkoi tasaisessa merkeissä ja ensimmäistä maalia saatiin odottaa 9 minuuttia, kun SC Kokkola siirtyi 0-1 johtoon. Seuraavassa erässä Jessica Hietikko väänsi väkevällä suorituksella itsensä maalin edustalle vastustajan lukuisista rikkeistä huolimatta ja tasoitti ottelun. Tämän jälkeen naisillemme sattui harmillisen kahden minuutin nukahdus jonka aikana SC Kokkola pääsi rokottamaan kolmasti. 1-4 tilanteessa kolmanteen erään jossa Kokkolalaiset pääsivät vielä kaunistelemaan erän alussa lukemia. Lopputulos 1-6 ja todella väkevä ottelu vastustajalta, onneksi päästään vielä kahdesti kokeilemaan SC Kokkolan iskukykyä kauden aikana. Kokkolalaiset murjoivat 13-1 lukemat Blue Foxia vastaan päivän ensimmäisessä ottelussa ja johtavat sarjaa puhtaalla pelillä. Ottelupöytäkirjaan. Muutama valokuva ottelusta.

Aloituskokoonpano tässä ottelussa: Maalissa Sofia. Marie, Emilia ja Iida pakkeina Linda ja Maria. Jessica, Eveliina ja Pauliina pakkeina Satu ja Kati. Kolmantena laituriparina Sussu ja Mia. Kolmanteen erään tehtiin muutos jossa Jessica siirtyi pakiksi ja siirryttiin vasemman laidan kolmen pelaajan kierrätykseen, näillä muutoksilla jatkettiin myös päivän toisessa ottelussa.

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui niin ikään otteitaan parantanut SB Vaasa. Vaasalaiset pääsivät hekin rökittämään heikohkosti esiintynyttä Blue Foxia 8-1 lukemin ensimmäisessä ottelussaan ja aloittivat myös toisen ottelunsa pirteästi. Avausmaalin tekaisi Juuli Myllyniemi ajassa 11:54 ja se jäikin ensimmäisen erän ainoaksi osumaksi. Molemmissa peleissä tökkinyt avauspeli ei oikein missään kohdassa löytynyt ja näin ollen maalipaikkojen luominen oli kovan työn takana. Marie Lövholm irtaantui puolittaiseen läpiajoon toisen erän lopussa ja Iida korjasi hedelmät tasoittaen ottelun 1-1. Viimeisessä erässä Mia Koski-Träskvik väänsi itsensä läpi ja jälleen Iida oli oikealla paikalla. Loppuerän SB Vaasa haki tasoitusta mutta Sofia maalissa oli ohittamaton, saaden hyvää tukea uhrautuvasta viisikkopuolustuksesta. Ottelupöytäkirja ja muutama valokuva.

Sussu avasi kautensa Kauhajoella

Kokoonpano tässä ottelussa: Maalissa Sofia. Vasempina pakkeina Satu, Kati ja Maria. Oikeina pakkeina Linda ja Jessica. Vasemmalla laidalla Marie, Sussu ja Mia, keskareina Emilia ja Eveliina. Oikeina laitureina Iida ja Pauliina.

Kausi jatkuu 16.11.2014 Töysässä jossa kohdataan FBC Remix ja Nibacos.