Naiset joulutauolle kolmen pelin tappioputkessa

Naisilla ei nyt oikein kulje. Kolme viimeistä peliä on tuottanut tasan nolla pistettä ja joukkue pitää sarjataulukossa tätä nykyä neljättä sijaa. Tuoko joulutauko kevennystä vai jatkuuko tappioputki? Se selviää tammikuun kymmenes päivä kun kohdataan SC Kokkola ja SB Vaasa Kirmaushallissa Ylistarossa.

Sunnuntain peleistä ei tarvitse hirveästi tarinoida. Nibacos oli yllättävän pirteä ja karkasi heti avauserässä 0-2 johtoon. Toinen erä maaliton vaikka palloa pidettiin aika lailla mustilla. Ratkaisevaksi hetkeksi koitui kolmannen erän alku kun molemmat hyökkäysvitjat ehtivät 20 sekunnissa kaivaa pallon omista. 0-4 tilanteesta herättiin taas taisteluun, mutta 3-4 lähemmäs ei päästy. 

Ottelupöytäkirja löytyy tästä.

Päivän toinen peli seurasi samaan aikaan pelattua mm-loppuottelua täysin. Saragoza siirtyi avauserässä 0-2 johtoon. Remix reagoi aikalisällä (pakko myöntää että hyvään paikkaan valmentaja sen otti) ja pääsi vielä ylivoimaa pelaamaan, kun Saragozan muuri ei pitänyt kolmen metrin etäisyyttä. Ylivoimalla Remixin laukaus kimposi takaraudasta (laahusverkon läpi?) tai tolpasta takaisin kentälle. Lähimpänä oleva tuomari oli varma päätöksessään ja hyväksyi maalin. Ensimmäiseen erätaukoon 1-2 johtoasemassa ja pitkästä aikaa ehjä ottelun alku.

Toisessa erässä Remix pääsi tasoittamaan pelin kun Millan torjuma pallo valui hitaasti yli maaliviivan. Toisen erän lopulla Eveliina Ollila pääsi vetämään tyhjästä paikasta ja pallo sujahti verkkoon samalla kun summeri soi. Kun sattuman paikalla sama tuomari joka hyväksyi Remixin maalin ensimmäisessä erässä oli yhtä varma tässäkin tilanteessa – ei maalia. Tästäkin voi olla eri mieltä, mutta se nyt ei millään tavalla muuta asioita.

Kolmannessa erässä vastoinkäymiset jatkuivat kun Remixpelaaja pääsi katkaisemaan Saragozan hyökkäykseenlähtöä keskiviivalla ja yllätti Millan matalalla vedolla. Tämä jäikin ottelun viimeiseksi maaliksi. Pakko kuitenkin todeta että tämä oli paljon lupaavampi esitys kuin edeltävät tappiot PaSulle ja Nibacokselle.

Ottelupöytäkirja löytyy tästä, taulukot ja tulokset tästä.