Vihdoinkin voitto miehille

Miehet ottivat kauden toisen(?!) voittonsa kun he onnistuivat viemään kauden viimeisen HSU-kohtaamisen Kurikassa lauantaina. Viimeisin voitto tällä kaudella tuli myöskin Kurikassa 8.11.2014… Samalla taisi vahvistua lohkon viimeisin sija – koska miehet hävisivät ISB III:lle. ISBllä on nyt viiden pisteen keula kun jäljellä on neljä ottelua, joissa Saragoza kohtaa sarjaykkösen SB Kauhajoen, sarjakakkosen SB Jytkyn sekä kahdesti KuRyn.

ISBtä vastaan pelattu ottelu oli aika mitäänsanomaton. Poissaolijoita oli taas aivan liian monta, flunssa-aallon iskettyä joukkueeseen. Täten kokoonpano suht epäortodoksinen – kahdella pakilla ja kahdella hyökkäysvitjalla mentiin. Kokoonpano: Jarno Timonen maalissa, pakkeina Marcus Östlingsson ja Kim Hammarberg (0+1). Ketjut: Patrick Sundén (loukkasi nilkkansa toisessa erässä ja jätti pelin kesken), Mats Backlund (0+1) ja Rasmus Pihlaja (1+0) sekä Robin Nygren, Henrik Hakala ja Nico-Petteri Saarela (1+0).

Ottelupöytäkirjan löydät tästä.

Patrick Sundénin loukkaannuttua toipilaana otteluvalmentajana toiminut Richard Lähteenmäki sai vetää hikiset lainakamat niskaan. Emilio Lassfolk vaihdettiin maaliin ja pakkiparina jatkoi Marcus Östlingsson (0+1) ja Kim Hammarberg (1+0). Richard Lähteenmäki (2+0), Mats Backlund (1+0) ja nivusvaivainen Rasmus Pihlaja (0+2) muodosti yhden hyökkäysketjun ja Robin Nygren (0+2), Henrik Hakala (1+1) sekä Nico-Petteri Saarela (2+1) toisen. 5-5 maalin jälkeen Emilio totesi että riitti ja Jarno Timonen jatkoi.

Ottelupöytäkirjan löydät tästä.

Sarjataulukko, pistepörssi ja otteluohjelma löytyy täältä. Seuraava turnaus pelataan lauantaina 21.2.2015 kotona Kristiinahallissa. Vastustajina KuRy ja SB Kauhajoki.