Naiset päättivät kautensa Vaasassa

Naiset päättivät kautensa voittamalla Blue Fox II ja kelpo suorituksella, tosin tappiollisella sellaisella, sarjaa voittaneelle SC Kokkolalle. Naiset keräsivät täten 23 pistettä 21 pelistä ja sijoittuivat taulukossa neljänneksi.

Ottelu Blue Fox II vastaan oli aika pitkään tasainen. Vastustaja pelasi yllättävänkin hyvää puolustuspeliä ja voittivat kaksinkamppailuja omalla kenttäpuoliskolla hyvällä prosentilla. Nina Sydholm (ylhäällä kuvassa numerolla neljä) aloitti maalinteon yhdeksännellä minuutilla. Sussu lisäsi johtoa 2-0 ja 3-0 ja kun Iida ja Cecilia Granlund tekivät kaksi maalia naiseen ottelu oli taputeltu. Linda, joka uhrautui maalivahdiksi sai päästää vastustajakapteenin unelmavedon taakseen ja tällä nollapeliunelman mureni.

Kokoonpano: Linda Dahlmars maalissa. Puolustuksessa: Satu Dahlgren (0+1), Kati Kohtakangas ja Milla Perkiö. Hyökkäysketjut: Wilma Lassfolk, Emilia Heikinmäki (0+1) ja Nina Sydholm (1+0). Susanne Öström (2+1), Jessica Hietikko ja Iida Laine (2+3). Marie Lövholm, Cecilia Granlund (2+0) ja Patricia Ingström. Ensimmäisen erän jälkeen siirrettiin Jessica Hietikko neljänneksi puolustajaksi ja Cecilia hoiti Emilian kanssa keskarihommat.

Ottelupöytäkirja – beta versiossa ruotsiksi tässä. Vanha version tässä.

Päivän toisessa ottelussa Milla siirtyi maalivahdiksi ja siirryttiin myös kahteen ketjuun niin että Wilma, Nina ja Patricia vuorottelivat erän verran Cecilian ja Marien kanssa, kun taas Emilia sai Sussu ja Iida (1+0) laidoille. Pakkipareiksi Satu ja Kati sekä Jessica ja Linda.

SC Kokkola oli hitusen verran tehokkaampi viimeistelyssä ja napsi pisteet tästä pelistä – ihan oikeutetusti. Cecilia osui ainakin kerran pystytolppaan ja olisi ehkä ansainnut siitä vähän enemmän. Iida karkasi nopeudella(!) läpiajoon ja päätti joukkueen maalitehtailun tältä kaudelta. Onnitelemma Iidaa joka vei kolmosen pistepörssin, 38 pistettä 19 ottelusta (joista 3 maalivahtina) on erinomainen suoritus.

Ottelupöytäkirja – betaversiossa tässä. Vanha version tässä.

Taulukot, tulokset ja sarjan pistepörssi löytyy – kuten tavalliseen tapaan – liiton sivuilta.