Naiset jatkavat tappioitta

Eilisen jälkeen SC Saragozan naiset jatkavat vielä tappioitta ja kärkikolmikossa. SB Kauhajoki johtaa puhtaalla pelillä (4 peliä 8 pistettä), KauWi yhden maalin paremmalla maalierolla toinen (4 peliä 7 pistettä) ja kolmantena SC Saragoza (4 peliä 7 pistettä).

Ensin naiset voittivat Nurmon Jymyn kakkosporukan 8-1 ja sen jälkeen tasasivat pisteet ennakkosuosikin KauWin kanssa.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Saragoza jalkautti seuraavan kokoonpanon: Josefine Antfolk maalissa, Milla Perkiö ja Maria Westdijk yhtenä pakkiparina ja Satu Dahlgren ja Amanda Antfolk toisena. Ketjut: Nina Sydholm, Emilia Heikinmäki ja Iida Laine, Susanne Öström, Päivi Aittamäki ja Pauliina Mäkelä sekä Cecilia Granlund, Jessica Hietikko ja Linda Dahlmars.

Hyvän alun jälkeen Iida avasi maalihanat, ja tuomarit avasivat puolestaan jäähyhanat kun Linda sai kärsiä joukkuerangaistusta liian monesta pelaajasta kentällä. Alivoimapeli toimi mainiosti ja aika nopeasti sen jälkeen Emppu löysi oikean yläkulman puolittaisesta kantista. Erän lopussa Päivi pääsi sijoittamaan 3-0 ja alkoi jo näyttää aika hyvältä.

Toinen erä oli aika samankaltainen: Lindalle tuomittiin mailaan lyömisestä kakkonen ja alivoimapeli oli edelleen todella hyvällä mallilla. Pauliina avasi oman maalihanan kun hän pääsi kiertämään veskaria Sussun vapauttavasta syötöstä ja Jessica napautti vielä Cecilian riparin ylähyllylle erän lopussa. Kahden erän jälkeen 5-0 talussa, ja valmentaja uhkaili vastustajien SPV-nousulla ja vaati hereilläoloa. Turhaan.

Kolmas erä ratkaisi lopullisesti ottelun, Pauliina lisäsi 6-0. Sen jälkeen Jymy-pelaaja sai turhautumisjäähyn työntämisestä ja ylivoimapeli toimi hienosti. Vaikka palloa ei rangaistuksen aikana saatu häkkiin niin heti sen jälkeen Iida ohjasi 7-0. Kumpikaan tuomareista ei tätä ohjausta nähnyt ja näin Pauliina sai naatiskella hattutemppua.

Amanda sai uran ensimmäisessä ottelussa työntämisjäähyn ja sehän maistui Empulle joka Iidan syötöstä niiasi 8-0 tauluun. Kun Maria heti tämän jälkeen sai estämisjäähyn niin Jymykin pääsi maalien makuun. Josefinen nollan rikkoi puolestakentästä heitetty roikku. Lopputulos tyydyttävä 8-1.

Pöytäkirja ja valokuvia pelistä.

Toisessa ottelussa vanha tuttu KauWi asettui keskiviivan toiselle puolelle. KauWi tippui kakkosesta kolmoseen ja oli tähän saakka voittanut kaikki ottelunsa helpohkosti.

Saragoza sai säätää ketjujaan hieman Pauliinan nilkan nyrjähdyttyä ensimmäisen pelin lopussa: Josefine Antfolk maalissa, Milla Perkiö ja Maria Westdijk pakkiparina ja Satu Dahlgren sekä Amanda Antfolk toisena. Laituriparit: Emilia Heikinmäki ja Iida Laine, Susanne Öström ja Linda Dahlmars sekä Cecilia Granlund ja Nina Sydholm. Jessica Hietikko ja Päivi Aittamäki vuorottelivat keskarinpaikalla.

Ottelu oli aika nihkeä ja täynnä pikkurikkeitä ja ottelun tuomaripari menetti aika nopeasti hallinnan. Pakko todeta että kolme peliä putkeen on kelle tahansa parille aika haastava yhtälö. Ensimmäinen erä päättyi 0-0 ja puolueellisena on pakko todeta että se oli pienehkö pettymys, johtuen lähinnä KauWin veskarin kahdesta “don’t blink”-osastolle kuuluvista torjunnoista alivoimalla.

Toisessa erässä puhkottiin KauWin karvaus ja puolustus ainakin kerran onnistuneesti kun pallo kulki pakeilta Lindalle joka tiputti Päiville joka vapautti laidalla kiitävän Susannen maalintekoon. Loppuerä kamppailtiin ja rimpuiltiin lähinnä omassa päässä, mutta muutama vaarallinen vastahyökkäys saatiin luotua. Molemmille veskareille on kyllä hattua nostettava, hienoja koppeja ottivat.

Kolmannessa erässä tuomarit taikoivat Millalle jäähyn ja ennen kuin se saatiin pantua toimeksi KauWi pääsi kuudella viittä vastaan tinttaamaan tasoituksen. 1-1 jäi loppulukemiksi vaikka erän loppu lupaili enemmän.

Pöytäkirja ja valokuvia ottelusta.

Sarja jatkuu Härmässä 7.11 kun Saragoza kohtaa aina vaarallisen FBC Remixin sekä paikallisvastustajan, sarjaa johtavan SB Kauhajoen.

Taulukko, pelatut ottelut ja tulevat ottelut löydät täältä.