Naiset kärsivät kauden avaustappionsa lauantaina Ylihärmässä

Naiset kärsivät ensimmäisen tappionsa tällä kaudella lauantai-iltana Anssin Jussin Areenassa Ylihärmässä. Päivän ensimmäisestä ottelusta taisteltiin piste FBC Remixiä vastaan, ja tämä söi liikaa energiaa, mikä näkyi heti ottelun ensimmäisessä vaihdossa SB Kauhajokea vastaan.

Kokoonpano molemmissa otteluissa: Maalissa Josefine Antfolk, puolustajina: Milla Perkiö ja Satu Dahlgren (0+1, 2 min). Hyökkääjät: Pauliina Mäkelä, Päivi Aittamäki, Susanne Öström, Linda Dahlmars ja Jessica Hietikko (1+0, 2 min).

Ottelupöytäkirjat löytyvät tästä: SC Saragoza – FBC Remix ja SB Kauhajoki – SC Saragoza.

Taulukot, tilastot ja sarjan pistepörssi löytyy liiton tulospalvelusta.

Serja jatkuu 13.12.2015 Lohtajassa missä naiset kohtaa Jalaksen ja PSB Lapua.