Miehet voittivat yhden ottelun ja hävisivät toisen Kristiinahallissa

Lauantaina pelattiin miesten osalta kauden viimeiset kotiottelut, ja vastustajiksi oli liiton aluevastaavan ohjelma arponut samat kun ensimmäisessä turnauksessa, eli Vikings ja Adonis.

Ottelu Vikingsiä vastaan alkoi hyvin kun sijaiskapteeni Rasmus Pihlaja näytti tien hienolla vedolla. Tarjoilusta vastasi Richard Lähteenmäki.

Peter Söderlund pelasti maaliviivalla varman Vikingsmaalin ja tämä pelastus toi Vikingseille rangaistuslaukauksen. Jesper Prinsén pystyi maalintekoon ja 1-1 tilanteesta mentiin ensimmäiselle erätauolle.

Toiseen erään myös Johan Nordgren ehti mukaan peliin ja tämä tarkoitti pieniä ketjumuutoksia. Tämä toi heti lisäintoa ja Jani Korpi pääsi takatolpalta viimeistelemään Peter Söderlundin tarjoilusta. Runsas minuutti myöhemmin Janne Smeds katkaisi Vikingsien hyökkäyksenlähdön ja kanttasi tuttuun tapaan luvuiksi 3-1.

Toisen erän puolessavälissä Vikingsien Mikael Johansson otti rangaistuksen ja Janne Smeds lisäsi Saragozajohtoa jo kolmeen maaliin. Vikings kavensi vielä 4-2 erän lopussa.

Kolmannessa erässä Johan Nordgren katkaisi Vikingsien hyökkäyksen ja veti kaukaa 5-2. Minuuttia myöhemmin Jani Korpi teki päivän toisensa ja ottelu oli hyvin Saragozan hallussa. Vikings pääsi vielä kaventamaan mutta loppukiri jäi telineisiin kun Vikingsien pelaaja otti protestointijäähyn. Tämän jäähyn jälkeen Jani Korpi lisäsi 7-3 ja viimeisteli tällä osumalla hattutempunsa. Vikings kavensi vielä kerran, mutta pisteet jäivät toistamiseen Kristiinahalliin.

Ottelupöytäkirjaan tästä.

Päivän toisessa ottelussa jouduttiin muuttamaan ketjuja jo ennen vihellystä kun päivystävä Peter Söderlund, sai lähteä tienaamaan. Tästä huolimatta Saragoza sai oikean unelmalaun kolmella – jokseenkin onnekkaalla maalilla kolmeen minuuttiin. Adonis ei taipunut, ja tuli korkealla karvauksella innokkaasti päälle. Maalejakin Adonis pystyi tekemään ja ensimmäiseen erätaukoon mentiin tilanteessa 3-2. Toisessa erässä Saragozan rosteri kaventui entisestään kun kaksi pelaajaa loukkaantui, Adonis hyödynsi tämän, ja vei toisen erän luvuin 1-3. Kolmas erä oli tasainen, ja Adonis pääsi lisäämään johtoaan erän puolessavälissä. Henrik Hakala (Mats Backlund) kavensi kun kellossa oli jäljellä noin 40 sekuntia. Viimeinen puristus ei tuottanut tulosta ja näin Adonis sai maksettua vanhat velat.

Ottelupöytäkirjaan tästä.

Kausi jatkuu Kaskisissa 16 tammikuuta.