Naiset voittivat molemmat ottelut Kauhajoella, voittoputki nyt kahdeksan ottelun mittainen

Naiset voittivat, siitäkin huolimatta että parasta peliä ei pystytty esittämään eilen Kauhajoella ja sarjan kakkospaikka on nyt entistä tukevammin kiinni omissa käsissä kun KauWi menetti yhden pisteen ottelussa PSB Lapua vastaan. Tällä hetkellä eroa on kolme pistettä ja nousu kakkoseen alkaa häämöttää.

SB Kauhajoki jatkaa sarjakärjessä, piste edellä. Kun nämä kaksi joukkuetta kohtaavat ensi turnauksessa Töysässä niin mitä todennäköisimmin ratkotaan samalla sarjavoittoa.

Eilisistä peleistä ei ole hirveästi positiivista kerrottavaa, mainittakoon nyt Amanda Antfolkin salibandyuran ensimmäinen maali – ja vielä rankkarista – sekä Cecilia Granlundin kauden avausosuma, voittomaali HiPan verkkoon. Muut maalintekijät olivat Emppu (2) ja Sussu (2).

Josefine Antfolk jatkaa vakuuttavia otteitaan maalilla, kahdessatoista ottelussa kaksitoista päästettyä maalia ja päästettyjen maalien keskiarvo per ottelu tasan yksi ovat salibandyssä sarjatasosta huolimatta huikeita lukuja.

Pelien ottelupöytäkirjat löytyvät täältä ja täältä.

Taulukot, pelatut ja tulevat ottelut sekä sarjan pistepörssi löytyy liiton tulospalvelun sivuilta.