Junioriharjoituksissa tauko sunnuntaina, jatkuvat sunnuntai 9.10

Viime sunnuntaina ilahduttavan iso määrä tulevia salibandypelaajia ilmestyi ja harjoitukset sujuivat mallikkaasti. Sunnuntaina 2.10 pidetään tauko, sekä miesten sarjapelien takia että markkinoiden takia. Jatkamme sunnuntaina 9.10 ja silloin toivoisimme seuran puolesta että junnut todellakin saapuvat oikeisiin ryhmiin.

Meillähän on kolme ryhmää sunnuntaisin, 12-13 välisenä aikana lapset (sekä tytöt että pojat syntyneet 2007 ja myöhemmin). Siis kolmosluokkalaiset ja nuoremmat. 13-14 välisenä aikana lapset syntyneet 2006-2003, eli neljännellä, viidennellä ja kuudennella luokalla olevat. 14-15 on teinien vuoro (2001-2004 syntyneet). Jotta kaikille tulisi mahdollisimman miellyttävät harjoitukset, toivomme todellakin että kunnioitatte toivomme viette ja haette lapsenne oikealle vuorolle..

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä seuraan. Yhteystiedot löytyvät kotisivuilla. Kiitos!