Naiset aloittivat urakkansa kakkosessa tappiolla ja tasurilla

Naisten avausturnaus pelattiin lauantaina Hollihaassa Kokkolassa. Uusi kausi, uusi sarjataso, mutta vanhoja tuttuja vastustajia. Sekä Jeppis FBC että ISB ovat vuosien varrelta varsin tuttuja seuroja ja eivät kumpikaan tuottaneet suurempia yllätyksiä.

Kokoonpano oli muutaman poissaolonkin takia kahta pelaajaa vaille kolme täyttä ketjua, ja naiset muodostivat seuraavat pakkiparit ja ketjut:; Milla ja Kati sekä Satu (0+1) ja Maria (2 min) pakkeina, Pauliina, Päivi ja Sussu, Nina, Emppu (0+1) ja Jessica (2+0) sekä Marie, Linda ja Sofia hyökkäysketjuina ja tottakai Joos maalilla.

Ensimmäisen ottelun pöytäkirja löytyy tästä. Kuvia pelistä löytyy tästä.

Molemmissa otteluissa toteutui sama kaava. Vastustaja oli pallollisena parempi ja painosti aika lailla. Kolme neljästä päästetyistä maaleista tulivat vielä kimmokkeista, mikä kertoo jotain Joosin vireestä maalilla.

Naiset pelasivat viimeksi kaudella 2010-2011 kakkosta ja se kyllä näkyi kentällä, tasoero ylemmän keskikastin joukkueita varten oli varsinkin pallollisessa pelissä aikamoinen, mutta viisikkopuolustus ja maalivahtipeli kesti kyllä vertailun. Piste on piste, enemmän olisi ehkä jopa ollut otettavissa, mutta hyvä näin.

Toisen ottelun pöytäkirja löytyy tästä. Valokuvia toisesta ottelusta löytyy tästä.

Seuraava turnaus pelataan Ilmajoen parketilla 22.10, siellä naiset kohtaavat Nurmon Jymy ja Kauhavan Wisa, kaksi joukkuetta joka ovat vielä ensimmäisen turnauksen jälkeen pisteittä. Koko sarjataulukko ja kaikki tulokset löytyvät tästä.