Miehille kaksi voittoa ensimmäisestä turnauksesta

Kauden ensimmäinen turnaus miesten osalta tarjoili täyden pistepotin pelin laadusta huolimatta. Vastusta tarjoili viime vuonna Saragozan taakse taulukossa jääneet FC Brändöpojkarna ja Mousetrap. Kokoonpanoa jouduttiin parsimaan kasaan vielä viime hetkellä kun sekä Kim Hammarberg että Peter Lassfolk jäivät flunssan kouriin ja kun Nico-Petteri Saarelalle iskettiin ginekset käteen. Näiden paikkaajiksi kaivettiin kolme hieman yli-ikäistä b-junnua (kaudelta 2004-2005) kun sekä Jens GranqvistJonatan Ahlvik että Hans-Henrik Nordström pukivat muutaman vuoden tauon jälkeen punanutut. Tämä varmisti että miehet pystyivät asettamaan kahta täyttä viisikkoa kentälle ja Milo maaliin. Kentälliset: Mats (1+1) ja Jonatan (0+1) pakkeina, Jens (2+0), Söddin (2+3, 2 min) ja Ricke (3+2) ketjuna sekä H-H ja Rasse (1+1, 2 min) pakkeina, Jani (2+0), Henkka (0+2) ja Mika (1+0) muodostelman takana.

Jens teki avausmaalin kun hän kahdeksannella minuutilla löysi verkon Söddinin syötöstä. Miehet lisäsivät pikkuhiljaa johtoaan aina 4-0 saakka kunnes Rasse puhkoi Emilion nollan tyylikkäällä kärkkärillä. Ottelupöytäkirjan löydät tästä.

Päivän toisessa pelissä Mousetrap iski heti kahden maalin johdon ja oli vastahyökkäyksissä vaarallinen. Matalatempoisessa pelissä pikkuhiljaa uitiin tasoihin ja saatiin vielä nostettua parin maalin johdonkin joka sitten piti kun pitikin loppuun asti. Todella heikolla pelillä pari pistettä myös tästä pelistä.

Kauden kotiavus pelataankin sitten seuraavaksi, 15.10 Kristiinahallissa kohdataan sarjakakkonen SS Paitsio ja sarjaa johtavan Spartan. Ottelupöytäkirja löytyy tästä

Tulokset, taulukot ja pistepörssit löytyvät tästä.