Kaksi voittoa ja sarjajohto miehille

Sarjajohdossa joulutauolle. Sehän ei kuulosta hullummalta, eihän? Sarjan ollessa suurin piirtein puolessavälissä miehet ovat ottaneet kärkipaikkansa takaisin kun erittäin tasaisessa sarjassa 7 voittoa ja 3 tappiota riittävät niukkaan johtoon.

Viikonlopun elämysmatkailu Ylistaroon oli ihan mukava, lähinnä sen takia että sekä SB Kauhajoki II ja FC Brändöpojkarna voitettiin.

Päivän ensimmäisessä ottelussa SB Kauhajoki siirtyi pomppumaalilla johtoon. Hans-Henrik Nordströmin kaukolaukaus löysi tienäs verkkoon ja tasatilanteessa mentiin kunnes SB Kauhajoki taas siirtyi johtoon. Jens Granqvist tasoitti ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 2-2 tilanteessa. Jarno sai torjuntavastuun ja tämä herätti joukkueen taisteluun. 3-2 johtomaali tuli ylivoimalla kun Mats Backlund ohjasi Mika Kangasniemen vedon verkkoon. Kangasniemi lisäsi johtoa 4-2 Jensin syötöstä ja Mika Mäkiranta viimeisteli vielä lopputulos 5-2 kolmannessa erässä.

Pöytäkirja löytyy tästä.

Valokuvia löytyy tästä, polvitoipilas Roope Palmu kuvasi.

Päivän toisessa ottelussa FC Brändöpojkarna asettui keskiviivan toiselle puolelle. Aivan kuten päivän ensimmäisessä ottelussa vastustaja aloitti pirteästi ja erityisesti Anton Hjulfors oli liukkaalla pelipäällä. FCB siirtyi 2-0 johtoon ensimmäisessä erässä. Johan Nordgren kavensi Peter Lassfolkin syötöstä. FCB venytti taas johtoa kahteen maaliin ensimmäisen erän viimeisessä minuutissa, mutta Mika Kangasniemi ehti vielä pukukoppimaalilla kaventaa johtoa Mats Backlundin syötöstä. Tämä oli Mikan 100 piste liiton peleissä ja samalla Matsin 300.

Saragoza siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon 22 minuutissa kun Jens temppuili pallon FCB-veskarin selän taakse. Brändöpojkarna ja Hjulfors tasoitti runsaan minuutin kuluttua ja kolmanteen erään mentiin tasatilanteessa 4-4.

Heti kolmannen erän alkuun Mats ohjasi Jensin syötön maaliin ja samalla kun Brändöpojkarna väsyi miehet pystyivät palloa pitämällä kontrolloimaan pelin tapahtumia. Henrik Hakala (Adam Ziazikov) ja Jani Korpi lisäsivät johtoa ja lopputulos kirjattiin 4-7.

Pöytäkirja löytyy tästä.

Valokuvia ottelusta löytyy alla.

Taulukko, tulokset, pistepörssi ja tulevat ottelut löydät tästä.