Voitto ja tappio naisille kotiturnauksessa

Naiset pelasivat ensimmäiset kotiottelunsa tällä kaudella sunnuntaina Kristiinahallissa. Turnaus oli kaksijakoinen, ensimmäisessä ottelussa voitettiin paikallisvastustaja SB Kauhajoki yllättävänkin selvin lukemin ja päivän toisessa pelissä annettiin PaSun mennä menojaan ensimmäisessä erässä. Lähelle päästiin, mutta tappiohan siitä tuli.

Toisen ottelun ensimmäistä erää ei voi oikein kuvailla sellaiselle henkilölle joka ei nähnyt peliä, niin ihmeellinen se oli. Vaikkakin Saragoza vei peliä ja hallitsi kentän tapahtumia, PaSu pääsi rokottamaan kuudesti. Tämän jälkeen ylämäki oli melkoinen…

Ensimmäisestä ottelusta kannattaa mainita viisikkopuolustus ja Sofian maalivahtipeli, mutta myös hyökkäyspelin onnistuminen. Kaiken kaikkiaan yksi kauden ehjimmistä suorituksista.

PaSu-ottelusta kannattaa mainita takaa-ajo joka melkein tuotti tulosta, kaikkien kenttien viisikkopuolustuksesta ei puhuta vielä parin viikkoon…

Kokoonpanoa muutettiin otteluissa jonkun verran, mutta seuraavat pelaajat olivat mukana: Maalissa Sofia Lähteenmäki, puolustuksessa: Maria Westdijk, Satu Dahlgren (0+1), Milla Perkiö (0+1), Kati Kohtakangas, Linda Dahlmars ja Jessica Hietikko (2+1). Hyökkääjinä Iida Laine (4+1), Emilia Heikinmäki (0+4), Marie Lövholm (1+0, 2 min), Susanne Öström (2+0), Eveliina Ollila (2+1), Pauliina Mäkelä (0+1) ja Patricia Ingström.

Kausi jatkuu nyt sunnuntaina kun Hollihaassa kohdataan Nibacos ja FBC Remix.

SB Kauhajoki-pelin ottelupöytäkirja löytyy täältä ja vastaava PaSu-pelistä täältä.

Taulukko ja muut tulokset kuten tavallisesti täältä.