Kaksi raskasta tappiota miehille kotiturnauksesta

Ei, lauantaina pelattu miesten vitosdivarin kotiturnaus, kierrokset seitsemän ja kahdeksan, eivät jää kultaisina muistoina elämään seuran 20 vuotishistoriikkiin (mikäli sellaista kirjoitetaan). Aikamoinen mahanlasku oli kolme tehtyä maalia kahdessa pelissä ja tiukka tappio KuRylle ja todellinen floppi 1-9 nöyryytys SB Kauhajoen kakkosjoukkueesta. No, 20.12 päästään taas katsomaan KuRyn kuntoa, ja samassa Kauhajoella pelatussa turnauksessa kohdataan vielä SB Jytky. Tappioita ei parane kovin monta enää ottaa mikäli mielii ylempään sakkiin tässä kolmeen osaan jakautuneessa lohkossa. Ainut asia mitä pitää meitä ISB III edellä pohjamudissa on keskinäisten otteluiden parempi maaliero.

Peleistäkö pitäisi jotain kirjoittaa? Enpä taida. Jos olit paikalla näit mitä tapahtui. KuRy:ä vastaan oltiin aika pallollisia, mutta tarpeeksi hyviä tekopaikkoja ei oikein pystytty luomaan. Latvalan Toni maalissa oli pelipäällä ja tehtiin vielä siitä aika hyvä. Taisi taas yksi pomppumaali, kahden pelaajan kimmokkeesta livahtaa vielä omiin. Pöytäkirja löytyy tästä.

SB Kauhajoki-pelin surullinen vastaava täältä. Pakko kyllä myöntää että kaverilla liikkui pallo, tossu ja ajatus paremmin tässä pelissä. Vastaantulijoita oltiin. Toivottavasti SB Kauhajoen farmipelaajat saivat vähän itseluottamusta mukaan kakkosen peleihin. Mihinkä me mentäisi jotta vastaava tasohyppäys löytyisi? Mahtuisikohan Kone-Ketosen sählyvuorolle mukaan…

Kaikki tulokset, taulukot (ja mahdollisesti pistepörssikin jossain vaiheessa) löytyvät täältä.