Miehet saalistivat pisteen Ilmajoelta

Miehet kohtasivat sunnuntaina sekä lohkon kärkisijaa hallussa pitävä SB Kauhajoki II että kakkospaikalla majaileva HSU. Suurimmat ilonaiheet ovat tällä kaudella ollut aika laaja pelaajarinki ja tällekin turnaukselle saatiin kolme hyökkäysketjua mukaan vaikkakin loukkaantumisia ja poissaolojakin oli. Kauhajokea vastassa torjuntavuorossa Emilio Lassfolk ja Jarno Timonen sai tällä kertaa torjua HSUta vastaan. Pakkipareiksi kasattiin Marcus Östlingsson ja Peter Lassfolk sekä Peter Söderlund (2 min) ja Mats Backlund (0+1). Hyökkäysketjut seuraavat: Thony Granqvist (1+2), Henrik Hakala (0+1, 2 min) ja Jani Korpi (3+0); Nico-Petteri Saarela (0+1, 2 min), Patrick Sundén (1+0) ja Rasmus Pihlaja; Lassi Lähdesmäki (0+1), Vesa-Matti Rajala (1+1) ja Mika Kangasniemi (1+0).

Ensimmäisessä ottelussa aloitettiin räväkästi, ottelua ei ehditty minuuttiakaan pelata ennen kuin Thony Granqvist (Mats Backlund) siirsi SC Saragozan johtoon. Kahdeksannella minuutilla Vesa-Matti Rajala (Lassi Lähdesmäki) avasi maalitilinsä ensimmäisessä ottelussaan. Tähän loppui Saragozan maalailut ja kokenut SB Kauhajoki II pystyi kääntämään ottelun. SB Kauhajoen Juhani Lehtonen vei kolmella maalillaan pisteet Kauhajoelle. Tiukan väännön jälkeen lopputulos 4-2.

Kim Hammarbergin kuvaama materiaali nähtävänä täältä. Ottelupöytäkirja tästä.

Päivän toisessa ottelussa Peter Söderlund aloitti ottamalla 2 min mailaanlyönnistä heti ensimäisessä minuutissa. Saragoza kesti alivoiman, mutta HSU aloitti maalinteon yhdeksännellä minuutilla. Jani Korpi (Thony Granqvist) tasoitti ottelun toisen erän alussa mutta HSU pystyi jälleen tekemään vastaiskumaalin. Korpi jatkoi maalintekemistalkoja ja tasoitti sekä vei vielä Saragozan johtoonkin kahdella maalillaan. Mika Kangasniemi lisäsi vielä johdon kahteen maaliin kun erää oli jäljellä kaksi minuuttia. Kahden maalin johto ei pitänyt kun HSU sai vielä mahdollisuuden lähivaparilla jonka ne myös hyödynsi.

Kolmannessa erässä HSU tasoitti heti erän alkuun ja tasaisessa merkeissä jatkettiin kunnes Patrick Sundén vei Nico-Petteri Saarelan syötöstä Saragozan jälleen johtoon. HSU pääsi vielä tasoittamaan ja näin tasattiin toistamiseen tällä kaudella pisteet.

Kim Hammarberg kuvasi sairaanan pelejä penkiltä, täältä löytyy HSU-vääntö. Pöytäkirja löytyy tästä..

Koko sarjan taulukko, tulokset ja pistepörssi nyt nähtävillä tästä.