Miehet voittivat ja hävisivät Kaskisissa

Miehillä oli lauantaina kaksi ottelua Kaskisten Urheilupyhätössä ja aivan kuten viimeksikin niin kohtasivat sarjan kärkikastiin kuuluvat Royal Mela ja Sparta. Viimeksi hävisivät niukasti Spartalle ja rumin lukemin Royal Melalle. Tällä kertaa paransivat hieman, kun pystyivät kaatamaan Royal Mela 5-2 lukemin. Tälläkin kertaa Sparta oli parempi 7-10 luvuin.

Kokoonpano otteluissa: Jarno (vartioi maalia Royal Melaa vastaan) ja Emilio (veskarina Spartapelissä). Pakkeina: Johan Nordgren, Kim Hammarberg (2 min) ja Peter Lassfolk (1+1, 2 min). Hyökkäysvitjat: Lassi Lähdesmäki (5+0), Mats Backlund (1+3) ja Peter Söderlund (1+2) sekä Jani Korpi (0+1), Rasmus Pihlaja (3+0) ja Nico-Petteri Saarela (1+3).

Ottelu Royal Melaa vastaan oli suht tasokas, varsinkin kaksi viimeistä erää miehet pystyivät hallitsemaan palloa ja kun viimeistelykin toimi kiitettävällä tavalla niin homma oli hallussa. RM siirtyi 10 minuutin kohdalla johtoon, juuri sen jälkeen kun Lasun rangaistus oli päättynyt. Nico avasi maalinteon miesten osalta toisen erän toisessa vaihdossa sen jälkeen kun hän oli Janin avustuksella katkonut RMn hyökkäyksenlähdön. Toisen erän puolessavälissä Lassi teki 2-1 maalin Matsin syötöstä. Kymmenen sekuntia ennen kuin erä päättyi Söddin ohjasi Matsin vaparin maaliin. Kolmannessa erässä poikkarit tuottivat tulosta, ensin 41 minuutilla kun Lassi lisäsi johtoa 4-1 ja heti seuraavassa vaihdossa, jälleen Söddinin syötöstä 5-1. Royal Mela kavensi vielä mutta ei pystynyt enää kirimään.

Ottelupöytäkirja löytyy tästä.

Ottelu Spartaa vastaan oli kummallinen ottelu. Peli oli temmoltaan matala mutta samalla täynnä rikkeitä. Sparta onnistui vastahyökkäystaktiikallaan loistavasti ja puhkoi kerta toisensa jälkeen Saragozan viisikkopuolustamista.

Emilio joutui jatkuvasti tekemään sivuttaisliikkeitä nihkeällä lattialla ja Spartan hyökkääjät onnistuivat kovalla prosentilla paikoistaan.

Miehet pelasivat loppuun saakka ja sai kavennettua lukemia kolmannessa erässä jonkun verran.

Rasmus ja Nico löysivät toisensa hyvin tässä pelissä ja Lasu avasi oman maalitilinsä tältä kaudelta.

Pöytäkirja löytyy täältä.

Seuraava turnaus pelataan legendaarisessa Kauppiksessa Vaasassa heti tulevana lauantaina.

Taulukot, tulokset ja sarjan pistepörssi löytyy tästä.