Miehet voittivat Mousetrapin ja ottivat vihodoinkin pisteen Spartalta

Miehet onnistuivat napsimaan kolme pistettä lauantain koitoksista Vaasan legendaarisesta Kauppiksesta ja pysyivät täten hyvin kärjen tuntumassa.

Ensimmäisessä ottelussa miehet selättivät Mousetrapin 8-3 luvuin ja tasasivat pisteet Spartan kanssa 3-3 päättyneessä ottelussa.

Kokoonpano otteluissa: Jarno Timonen (maalissa Mousetrapiä vastaan) ja Emilio Lassfolk (maalissa Spartapelissä), pakkiparit Peter Söderlund (1+1) ja Mats Backlund (0+2), Johan Nordgren (2 min) ja Kim Hammarberg. Keskushyökkääjinä: Rasmus Pihlaja, Henrik Hakala (2+0) ja Richard Lähteenmäki (0+3). Laituriparit muodostivat Lassi Lähdesmäki (1+2, 2 min) ja Jani Korpi (1+0) sekä Nico-Petteri Saarela (2+2, 2 min) ja Mika Kangasniemi (4+0).

Molemmissa otteluissa viisikkopuolustaminen toimi mallikkaasti ja Kaskisten avoimista ovista ei ollut enää tietoakaan. Kun vielä molemmat veskarit napsivat palloja todella hyvin niin voidaan olla tyytyväisiä lauantain otteisiin. Harvoin ollaan kahdessa pelissä päästetty ainoastaan kuusi maalia Kauppiksen salissa, kun vielä vastassa oli Vaasalaisia porukoita.

Kun myös luotiin todella paljon paikkoja niin voidaan myös hyökkäyspeliin olla suht tyytyväisiä.

Sarja jatkuu 6 helmikuuta Botniahallissa jossa miehet kohtaavat FC Brändöpojkarna ja Adoniksen.

Linkkejä otteluiden pöytäkirjoihin löydät täältä ja täältä.

Taulukot, tulokset ja sarjan pistepörssi löytyy tästä.