Miehet saivat tyytyä yhteen pisteeseen kotiturnauksesta

Miesten kauden ensimmäinen kotiturnaus tarjoili reiluja maalimääriä ja aika viihdyttävää peliä, valitettavasti pistetili ei karttunut kun yhdellä pisteellä. Toki on myös muistettava että vastustajat olivat tässä turnauksessa eri luokkaa. Loukkaantuneet-lista oli taas kasvanut parin pelaajan verran kun Mika Kangasniemen olkapää saatiin harjoituksissa leikkauskuntoon ja Nico-Petteri Saarelan polvi oireili. Johan Nordgrenin (nilkka) tilanne on niin sanotusti day-to-day, eli toivomme että Jussi pääsee seuraavaan turnaukseen jo tositoimiin. Näin saatiin ketjuiksi kasattua seuraavanlaista kokoonpanoa: Milo maalissa, Mats ja Peter L pakkeina Jensin, Söddinin ja Richien takana sekä Rasse ja Kim pakkeina Jonatanin, Henrikin ja Janin alla. Ottelu sai lentävän lähdön kun SS Paitsio kuittasi 1-0 heti ensimmäisessä vaihdossa. Ottelusta muodostui aika fyysinen ja jäähyrikas, ja paikka paikoin jopa vähän rumia otteita nähtiin.

SC Saragoza puolusti aika hyvin ja pystyi vastahyökkäyksissä tekemään aika hyvällä prosentilla paikoista maaleja ja pystyi näin nipistämään jopa turvalliselta tuntuvan johdon. SS Paitsion pojat liikkuivat hyvin ja liikuttivat palloakin ihan mukavasti, ja pääsivät maali maalilta kuittaamaan Saragozan johdon. Voitto Paitsiolle luvuin 7-6. Pöytäkirja löytyy tästä. Risto Nyholm kävi taas valokuvaamassa, kuvat löytyvät Riston facebooksivuilta, linkki tässä alhaalla.

SS Paitsio videokuvasi ottelun ja klippi löytyy SC Saragozan Youtube-kanavalta, linkki täällä alhaalla.

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui viime vuonna tutuksi tullut Sparta. Viime vuonna tämä oli ainoa joukkue jonka Saragoza ei pystynyt voittamaan, joten tiedossa oli hikinen iltapuhde. Kokoonpanoon tehtiin pieni muutos kun Jonatan ja Mats vaihtoivat paikkoja. Milo jatkoi maalissa, pakkeina Peter L, Jonatan ja Kim ja Rasse, ketjut Jens, Söddin ja Ricke, sekä Mats, Henrik ja Jani. Lauantai-illan viihdettä tarjoiltiin ihan urakalla aika runsaalle yleisölle. Aaltoilevassa ottelussa molemmat joukkueet ehtivät johtaa parilla-kolmella maalilla ja myös menettää johtonsa. Viimeisen sanan sai kuitenkin kotijoukkue, joka onnistui kuromaan Spartan kolmen maalin johdon kiinni viimeisessä erässä. Pöytäkirja löytyy tästä. Kristian Enlund napsi muutaman valokuvan, ne löytyvät tästä.

Kausi jatkuu Kaskisissa 6.11 jossa kohdataan kotijoukkue Vikings ja sarjan hännillä keikkuva FBC Asteroids.