Voitto – ja tappio – naisille

Yhdeksän ottelun mittainen voittoputki. Siihen se katkesi. Viimeisin tappio ennen lauantaita tuli 7.11. Tällä kertaa SB Kauhajoki ei pystynyt katkaisemaan voittoputkea, mutta aina hankala vastustaja kotihallissaan pelannut PaSu pystyi kaatamaan SC Saragozaa luvuin 3-5.

Samalla SB Kauhajoki menetti Nibacosta vastaan yhden pisteen ja kun KauWi voitti molemmat kärkikolmikko on nyt pisteen päässä toisistaan. Kun viimeinen turnaus pelataan Kaskisissa 19.3.2016 SB Kauhajoki (johtaa sarjaa paremmalla maalierolla keskinäisistä otteluista) kohtaa pisteautomaatti Jalaksen ja KauWin. KauWi kohtaa SB Kauhajoen lisäksi myös FBC Remixin kun taas kotijoukkue SC Saragoza kohtaa Nurmon Jymy II ja Nibacos II. Kaksi ensimmäistä joukkuetta nousevat kakkoseen.

Ottelu Kauhajokea vastaan oli todella fyysinen ja peli ei hivellyt silmiä. Kokoonpano: Josefine maalissa, Milla ja Satu pakkiparina ja Amanda sekä Maria toisena pakkiparina. Kolmella keskarilla: Cecilia, Päivi ja Linda, kun Iida (1+1) ja Emilia (1+1) sekä Susanne ja Pauliina muodostivat laituripareja.

Ottelupöytäkirja löytyy tästä.

Ottelusta kotijoukkuetta PaSua vastaan muodostui – kuten yleensä näissä kohtaamisissa – jonkunmoista maali-iloittelua. Kotijoukkueen kolmannen erän rynnistys käänsi pelin heille ja jos rehellisiä ollaan niin ottelu olisi voinut ratketa heille jo aikaisemmin, sen verran usein kolisivat tolpat ja rimat Josefinen maalilla. Kokoonpano eli hieman: Josefine jatkoi maalissa (ja joutui ensimmäistä kertaa päästämään enemmän kuin kaksi maalia ottelussa), Milla ja Satu sekä Amanda ja Maria jatkoivat pakkiparina kun Päivi, Linda ja Cecila (1+0) jatkoivat keskareina. Linda ja Nina muodostivat hetkellisesti laituriparin kun taas Iida (2+0) ja Emilia (0+2), Susanne (0+1) ja Pauliina jatkoivat laituripareina.

Ottelupöytäkirja löytyy tästä.

Taulukko, pelatut ottelut, tulevat ottelut sekä sarjan pistepörssi löytyy tästä.